Riv skallen af citrusfrugterne. Til dejen blandes alle de tørre ingredienser med citrusskallen. Gnid derefter smørterningerne ind i blandingen med fingerspidserne, indtil du har en smuldrende konsistens.
Pisk æggene i en skål, og tilsæt dem til dejblandingen. Ælt dejen på et meldrysset bord, indtil den har en ensartet konsistens og kan formes til en kugle. Hvis dejen er for tør, tilsættes en teskefuld vand.
Skær nu dejen i to næsten lige store halvdele, hvor den ene halvdel er lidt større, da den skal bruges til bunden. Rul halvdelene ud, til de er ca. 3 cm tykke. Pak dem derefter ind i husholdningsfilm, og læg dem på køl i mindst en time.
Til fyldet hakkes nødderne groft, og den kandiserede appelsin skæres i små tern. Bland begge dele i en skål sammen med chokoladecremen og krydderierne til en ensartet masse.
Når dejen har hvilet, forvarmes ovnen til 180 °C.
Når dejen er godt afkølet, ruller du det mindre stykke dej ud på en let melet overflade til omtrent samme størrelse som bageformen. Brug derefter bageformen til at skære et låg ud. Brug en skabelon til at skære en stjerne ud i midten, og læg forsigtigt låget på en plade med bagepapir.
Rul nu det største stykke ud på en ren og let melet overflade, så det passer ned i tærteformen. Tryk dejen godt ned i formen. Skær kanterne til, og prik en masse små huller i bunden med en gaffel.
Fordel chokoladefyldet over bunden, og glat det ud.
Placer derefter låget på bunden, og sæt de to stykker godt sammen. Hvis det ikke sidder godt fast, skal du fugte kanterne let med vand.
Bag tærten i 35-40 minutter i en forvarmet varmluftsovn ved 180° C.