Varm en stor pande op på komfuret. Svits de skiveskårne svampe i 2 spsk. olivenolie på den varme pande. Efter ca. 5 minutter tilsættes løg og bacon, som sauteres, til de er gennemsigtige.
Når det hele har fået en flot farve, tilsættes 5 kviste timian og de tørrede porcini-svampe, og der spædes til med hvidvin.
Når hvidvinen er kogt væk, fyldes der op med fløde og fond. Reducer denne blanding med cirka ⅓. Smag til med lidt salt og kværnet peber.
Kog nu pastaen i en tilstrækkelig stor gryde, til den er al dente, lad den dryppe af, og bland den straks i gryden med saucen, de hakkede krydderurter og smørret.
Hæld pastaen over i et stort serveringsfad, og top med burratakuglen. Pluk bladene af den sidste timiankvist, og pynt ostekuglen med dem. Afslut med et par dråber olie, og servér.