Skær kalkunbrystet i skiver med et butterfly-snit, så du kan åbne det på langs.
Læg det udfoldede bryst mellem to stykker bagepapir, og tryk det fladt med en kødhammer eller kagerulle. Det skal helst være ca. 20 x 30 cm stort.
Til fyldet pilles pølsekødet ud af salsicciaen og blandes i en skål med rasp, finthakkede nåle fra en rosmarinkvist, fennikelfrø, 2 spsk olivenolie, salt og peber.
Forvarm ovnen til 180 °C.
Læg en flade på størrelse med kalkunbrystet med skiver af prosciutto på bagepapir. Sørg for, at skiverne overlapper hinanden en smule.
Læg nu brystet på skinken, og fordel fyldet i midten i længderetningen fra yderst til venstre til yderst til højre. Rul derefter det hele sammen som en strudel. Læg de resterende rosmarinkviste på rullen, og bind det hele stramt sammen med køkkensnor med jævne mellemrum.
Læg rullen i en bradepande, og bag den ved 180 °C i 35-40 minutter. Tag den derefter ud, og lad den hvile i 5 minutter. Skær til sidst i skiver, og anret dem på et fad.