Gå tilbage
Udskriv
Billede af opskrift
Equipment
Nutrition Label
–
+
portioner
Mindre
Normal
Større
Gnocchi grundopskrift
Tilb. tid
1
time
time
Dauer:
1
time
time
Schwierigkeitsgrad:
Mittel
Personen:
4
Equipment
Kartoffelpresser
Rillet bræt (alternativt gaffel)
Sådan gør du
Kog kartoflerne, skræl dem, og pres dem gennem en kartoffelpresser, mens de stadig er varme.
Sigt melet ud på en arbejdsflade. Tilsæt kartoffelmosen, det hele æg og lidt salt.
Ælt det hele sammen, til du har en kompakt, let formbar dej.
Skær dejen i kvarte, og form hvert stykke til en fingertyk rulle.
Skær nu rullerne i stykker på 2 cm.
For at skabe de typiske riller skal du rulle dejstykkerne over bagsiden af en gaffel eller trække dem over et rillebræt.
Kog gnocchi i en stor gryde med let simrende saltet vand. De er klar, når de flyder op til overfladen.