Forbered pastadejen i henhold til opskriften (se ovenfor).
Varm smør og olivenolie op i en gryde ved middel varme. Tilsæt løg og hvidløg, og lad det stege i ca. 10 minutter. Tilsæt sojasauce og hakket salvie, og lad det stege ved høj varme i yderligere 3-5 minutter under konstant omrøring. Hæld blandingen i en skål, og lad den køle af. Rør derefter græskarpuré, parmesan og brødkrummer i, og krydr med salt og peber. Vend en æggehvide i, og sæt den til side. Rul pastadejen ud, eller tryk den flad i en pastamaskine, og skær den i strimler på ca. 8 cm (afhængigt af udstikkerens diameter).
Læg en spiseskefuld af fyldet ovenpå med en afstand på ca. 10 cm. Læg det andet lag pastastrimler ovenpå, tryk kanterne lidt ned, og form til cirkulær eller firkantet pasta med pastaskæreren. Hvis du ikke har en pastaskærer eller en ravioliform, kan du også skære firkanter ud af dejen og folde dem til trekanter. I så fald skal du pensle kanterne med æggehvide og trykke dem ned med en gaffel.
Pak de færdige ravioli ind i husholdningsfilm, og læg dem i køleskabet i mindst 1 time. (Kan også fryses på dette tidspunkt!) Tilberedning: Bring en gryde med saltet vand i kog, læg forsigtigt raviolierne i gryden, og kog dem, indtil de hæver op til toppen. (Det tager kun ca. 3 minutter.) Lad dem dryppe let af.
Til salviesmørret smeltes smørret på en pande ved middel varme, salviebladene tilsættes, og det hele simrer i 2-3 minutter. Hæld salviesmørret over raviolierne, drys med lidt ost og sort peber, og servér.