Hæld melet i en bunke, og lad der være en fordybning i midten til æggene. Læg æggene i midten, og rør dem ind i melet med en gaffel. Sørg for, at din "melpude" ikke går i stykker, så æggene løber ud.
Ælt derefter dejen med hænderne i ca. 15 minutter. Det giver en fin, glat og gul dej.
Lad dejen hvile i en lufttæt beholder i mindst 30 minutter.
Skær dejen i halve med en kniv. Form det ene stykke til en kugle, tryk den flad, og rul den så tyndt ud som muligt på en melet arbejdsflade med en melet kagerulle.
Mel den udrullede dej let. Fold nu den øverste del 5 cm indad fra kanten af dejen. Fold derefter den nederste ende yderligere 5 cm indad. Fold derefter toppen over igen, så bunden igen osv. Når dine halvdele mødes på midten, skal du folde den nederste halvdel ind på den øverste halvdel.
Tag derefter en kniv og skær 1 cm brede strimler af den foldede dej. Dette vil skabe dine lange tagliatelle.