Til ragù'en skæres gulerod, selleri og løg i små, fine tern. Sautér grøntsagerne i 3 spsk. olivenolie på en pande ved middel varme.
Tilsæt hakket, og brun det godt ved høj varme. Rør rundt flere gange, så der ikke dannes klumper.
Smag raguen til med salt og peber, og smag til med et halvt glas hvidvin.
Når vinen er fordampet, kommes de afdryppede tomater og laurbærbladet i saucen. Læg låg på, og lad det simre ved svag varme i 1 time.
Smelt smørret i en lille gryde for at lave bechamelsaucen. Rør melet ud i smørret med et piskeris, og tilsæt gradvist mælken under omrøring. Lad saucen simre under omrøring, indtil den tykner og får en cremet konsistens. Smag til med salt og muskatnød.
Forvarm ovnen til 180°C.
Skær mozzarellaen i fine tern, og riv parmesanen.
Fordel lidt ragù i bunden af et ovnfast fad. Læg et lag lasagneplader på. Fordel et tyndt lag kødsauce, et par tern mozzarella og et tyndt lag bechamelsauce jævnt over pladerne. Dæk det hele med det næste lag lasagneplader, tilsæt derefter ragù, ost og bechamel igen og så videre ...
Slut af med et lag bechamelsauce, kun drysset med revet parmesanost.
Bag lasagnen i ovnen ved 180° C i 25-30 minutter, til den er gyldenbrun.