Gå tilbage
Udskriv
Billede af opskrift
Nutrition Label
–
+
portioner
Mindre
Normal
Større
Lav din egen bechamelsauce
Tilb. tid
20
minutter
minutter
Dauer:
20
minutter
minutter
Schwierigkeitsgrad:
Mittel
Personen:
4
Personer
Ingredienser
50
g
Smør
30
g
Mel
500
ml
Mælk
1
Knibe
Muskatnød (friskkværnet)
Salt
Peber
Sådan gør du
Smelt smørret i en gryde ved middel varme. Rør gradvist melet ind i det smeltede smør med et piskeris, indtil der er opnået en cremet konsistens.
Hæld nu mælken meget langsomt i gryden under konstant omrøring.
Smag saucen til med salt, og lad den simre ved svag varme i ca. 20 minutter, mens du rører godt rundt af og til.
Når den ønskede konsistens er opnået, tages bechamelsaucen af varmen, og den smages til med peber og muskatnød.