Gå tilbage
Udskriv
Billede af opskrift
Nutrition Label
–
+
portioner
Mindre
Normal
Større
Mozzarella-sticks med polentaskorpe
Forb. tid
15
minutter
minutter
Tilb. tid
15
minutter
minutter
Dauer:
30
minutter
minutter
Schwierigkeitsgrad:
Mittel
Personen:
4
Sådan gør du
Til paneringen blandes æggene med mælken.
Bland polentaen med salt, chili, parmesan og persille i en lav skål eller et dybt fad.
Skær nu mozzarellaen i stave, dvs. lange strimler, der er 1 cm tykke. Dup stængerne tørre med et rent viskestykke eller køkkenrulle.
Vend nu pindene - som du ville panere en schnitzel - først i ægget og derefter i rasp, indtil de er helt dækket af rasp.
Varm stegeolien op i en lille gryde. Hold en træpind ned i olien. Hvis der dannes bobler på den, er temperaturen korrekt.
Bag stængerne i portioner, indtil de er gyldenbrune.