Pynt efter ønskez. f.eks. chokoladedrys, hindbær, sukkerperler
Sådan gør du
Brug den store kniv til at skære pandoro på tværs, så du har 5 lige tykke, stjerneformede skiver.
Del æggene i blommer og hvider.
Bland æggeblommer og sukker i en skål med piskeriset på en håndmikser, indtil blandingen er dejlig skummende.
Tilsæt nu Marsala og mascarpone. Fortsæt med at piske blandingen, indtil den er glat.
Pisk æggehviderne i en anden skål, indtil de er faste. Vend forsigtigt de piskede æggehvider i mascarponeblandingen, indtil alt er blandet godt sammen.
Hæld nu cremen i sprøjteposen.
Tag Pandoro-bunden, læg den på tallerkenen, og kør sprøjteposen langs kagens yderkant en gang, så du næsten tegner stjernens yderlinje med mascarponefyldet. Farv derefter indersiden af stjernen med cremen.
Tag den næste mindre skive, og læg den på bunden af kagen, så piggene med mascarponecremen forbliver fri. Mal nu stjernen på dette andet stykke kage med cremen først, og fyld derefter den indre overflade.
Det næste mindre stykke kage følger efter. Læg den ovenpå igen, så piggene med mascarponecreme bliver fri. Og fortsæt så med at lægge kagen i lag på denne måde. Til sidst ligner det et lille grantræ med snedækkede spidser.
Fordel resten af cremen på toppen, og pynt, som du vil: med chokoladedrys, sukkerperler eller frisk frugt, f.eks. hindbær! Mascarponespidserne på kagen kan også dekoreres.