Forbered fordejen: Hæld vandet i en stor skål, og opløs salt og sukker i det. Tilsæt derefter 400 g mel, olivenolie og al tørgæren. Bland langsomt det hele til en glat dej.
Arbejd melet ind, og ælt dejen: Arbejd gradvist det resterende mel i, indtil dejen slipper skålen. Ælt dejen kraftigt på en glat arbejdsflade i 15-20 minutter, indtil den er glat og har udviklet en stabil glutenstruktur.
Hæv (dejen hæver helt op): Form dejen lidt om, og læg den i en dejboks (eller en beholder med låg). Lad den hvile ved stuetemperatur i 30 minutter.
Stykkehævning (dej, der er delt i portioner, hæver): Del dejen i fire lige store stykker, form dem til runde kugler, og lad dem hvile ved stuetemperatur i yderligere 7,5 timer.
Spred dejen ud, og bag pizzaen:Spred dejen ud, top efter ønske, og bag. Du finder masser af ideer til ægte italiensk topping på vores side.