Gå tilbage
Udskriv
Billede af opskrift
Nutrition Label
–
+
portioner
Mindre
Normal
Større
Polenta - Opskrift
Forb. tid
10
minutter
minutter
Tilb. tid
45
minutter
minutter
Dauer:
55
minutter
minutter
Schwierigkeitsgrad:
Let
Personen:
4
portioner
Ingredienser
250
g
Fin majsgrød
1
L
Vand
2
TL
Salt
1
EL
Smør
2
EL
revet parmesan
1
Et skud mælk
Sådan gør du
Salt vandet, og bring det i kog.
Tilsæt mælken, og sænk temperaturen.
Rør gradvist majsmel i med en stor træske.
Kog polentaen ved svag varme i 30 minutter. Rør rundt med nogle minutters mellemrum, så der ikke er noget, der hænger fast i bunden.
Rør smørret i, kort før kogetiden er slut, og smag polentaen til med parmesan.