Gå tilbage
Udskriv
Billede af opskrift
Equipment
Nutrition Label
–
+
portioner
Mindre
Normal
Større
Polpette al sugo på spaghetti
Tilb. tid
3
timer
timer
Dauer:
3
timer
timer
Schwierigkeitsgrad:
Mittel
Personen:
4
Equipment
1 Skål
1 Pan
2 Store gryder
Sådan gør du
Skær brødet i tern, og læg det i blød i mælken.
Fjern skindet fra salsicciaen, og læg pølsekødet i en skål.
Tilsæt nu det hakkede oksekød, det udpressede brød, ægget, tomatpuréen og alle krydderierne i skålen. Bland blandingen godt, og ælt den.
Stil skålen i køleskabet i 3 timer (jo længere, jo bedre) for at lade det trække.
Form blandingen til polpette, dvs. kugler på størrelse med en bordtennisbold, og vend dem i mel.
Varm olivenolien på en varm pande, og steg polpetten, til den er sprød på alle sider.
Til tomatsaucen
Mens polpette-blandingen hviler, skæres løg og hvidløg i tern, og de sauteres langsomt i rigeligt olivenolie i en stor gryde.
Når hvidløg og løg er gennemsigtige, tilsættes passataen til blandingen. Smag derefter til med salt og peber.
Lad saucen simre ved svag varme, indtil den er reduceret til det halve. Rør rundt af og til.
Tilsæt nu polpette, timian og basilikum, og lad det simre ved svag varme og under låg i 10 minutter.
Til spaghettien
Når saucen er næsten klar, saltes vandet, og det bringes i kog. Kog nu spaghettien efter pakkens anvisninger.