Ælt mel og æg sammen til en glat dej, pak den ind i husholdningsfilm, og lad den hvile i køleskabet i en time. I mellemtiden kan du forberede fyldet (se længere nede i artiklen).
Pak pastadejen ud af folien. Rul den tyndt ud på en melet overflade med en pastamaskine eller kagerulle.
Del dejen i 2 strimler. De skal have samme længde og bredde.
Marker på en af strimlerne med en kop, et glas eller en ravioliskærer eller lignende, præcis hvor raviolierne skal laves.
Læg en mængde fyld på størrelse med en valnød i midten af hver af de forhåndstegne former.
Læg nu den resterende dejstrimmel oven på den første, og tryk godt til omkring fyldet, så der ikke er luft mellem dejlagene.
Skær raviolierne ud med et dejhjul, en ravioliudstikker eller et glas, og læg dem på et melet klæde.
Kog i en stor gryde i rigeligt kogende saltet vand i ca. 3 minutter, indtil raviolierne flyder op til overfladen.