Bring pastavandet i kog, og salt det godt. Kog pastaen i det, indtil den er al dente.
Pil og halver løget, og skær det i tynde halvmåner.
Varm 3 spsk. olivenolie på en pande, og svits løgringene og det pillede hvidløgsfed.
Når løgene er gennemsigtige, kommes cherrytomaterne på panden, og de sauteres. Når tomaterne er bløde, er det tid til at tilsætte de drænede oliven. Tilsæt en skefuld pastavand, og lad det reducere.
Når pastaen er næsten al dente, kommes nudlerne i gryden, blandes godt med saucen, og man venter, til spaghettien er helt færdigkogt. Tag den af varmen. Vend nu basilikumbladene i.
Fordel spaghettien på 4 tallerkener, og læg en burratakugle på hver tallerken. Dryp med lidt olivenolie, krydr med kværnet sort peber, og pynt med basilikumblade.