- Antipasti
- Bella Italia
- Dessert
- Drikkevarer
- Hovedretter
- Italienske yndlingsopskrifter
- Pasta
- Pizza
- Tilbehør og salat
- Tips og viden
- Unkategorisiert
Burrata opskrifter – Italiens bedste af
Denne artikel indeholder masser af opskrifter med burrata, som er velegnede til hverdagsbrug. Inspiration til alle, der spekulerer på, hvad de kan gøre med denne cremede italienske ost i køkkenet. Alora! Til gryderne, klar, parat!

Hvad kan man lave med burrata?
I princippet kan du bruge osten på samme måde som mozzarella. Den passer godt til tomatsalat, pizza og pasta. Der er en lækker samling af opskrifter nedenfor.
I modsætning til mozzarella har burrata dog flere wow-effekter. Det er ikke bare mozzarella, men noget helt særligt.
Selv om kendere ser den oftere og oftere i butikkerne, er burrata stadig langt fra at være en almindelig kulinarisk vare. Mange mennesker har aldrig prøvet osten, og der er gode chancer for at overraske gæster med den. Den næste wow-effekt kommer, når burrataen skæres.
Burrata – forskellen til mozzarella
Udvendigt er ostene meget ens. Burrata er lavet af mozzarelladej. I modsætning til mozzarella er burrata dog fyldt. Indeni er der et cremet hjerte af straciatella. Det er navnet på blandingen af fløde og fint strimlet mozzarella. Hvis man skærer i osten, flyder fyldet ud… Det er simpelthen lækkert!
Gustinis økologiske burrata kommer fra en lille økologisk gård i Italien, nærmere bestemt i Apulien. Hos Gustini kender vi ejerfamilien personligt og ved, at de behandler deres dyr godt. Hvis du vil forkæle dig selv med en burrata, så er det den her. Autentisk nydelse med god samvittighed.
Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment