- Antipasti
- Bella Italia
- Dessert
- Drikkevarer
- Hovedretter
- Italienske yndlingsopskrifter
- Pasta
- Pizza
- Tilbehør og salat
- Tips og viden
- Unkategorisiert
Burrata-pizza – alla Margherita
Burrata-pizza med tomatsauce, cremet burrata og salte rucolablade. I stil med en margherita, men med et twist.

Table of contents
En margherita-pizza med burrata og rucola i stedet for mozzarella og basilikum.
Pizzaer
Ingredienser
Tildækning
- 1 Kan San Marzano-tomater
- 4 Bolde Burrata, alternativt mozzarella
- 200 g Kirsebærtomater
- 3 EL Olivenolie
- 100 g raket
Schritt für Schritt durch´s Rezept
Forbered dejen
- Step 1Opløs saltet i det kolde vand.
- Step 2Sigt melet ned i en ælteskål, og gnid derefter gæren ind i melet med hænderne.
- Step 3Arbejd gradvist det kolde, saltede vand ind i melet, indtil der dannes en dej. Ælt den i ca. 15 minutter på en melet arbejdsflade. Dæk den derefter til med et fugtigt klæde, og lad den hvile på et køligt sted i 6-8 timer.
- Step 4Kort før hviletiden er slut, skal du varme ovnen op på højeste niveau i mindst 30 minutter.
Topping og bagning af pizza
- Step 5Vask rucola og tomater, og skær cherrytomaterne i kvarte. Halver en burratakugle, og skær den i fine strimler eller tern.
- Step 6Lad dåsetomaterne dryppe af, og mos dem fint med en gaffel.
- Step 7Lav tre lige store stykker af dejen, og form hver til en rund pizza.
- Step 8Fordel tomatpuréen på pizzaerne, top med burratastrimler og halvdelen af cherrytomaterne, og dryp 1 spsk. olivenolie over hver.
- Step 9Bag pizzaerne en efter en i ovnen, til de er gyldenbrune, ca. 6 minutter. Top hver pizza med friske tomater og rucola, og læg en burratakugle i midten. Riv den i stykker med fingrene ved bordet, og fordel den over pizzaen.
Do you like the recipe?
Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment