Grissini med skinke – antipasto instruktioner

Har du spørgsmål til denne opskrift på grissini med skinke, eller vil du gerne dele dit personlige madlavningstrick med os? Så skriv blot en hurtig kommentar nedenfor! Grissini-brændere: Tips og tricks Der er et par tricks, du kan bruge til virkelig at pifte denne enkle, men lækre forret op. Pak ind i friske basilikum- eller […]

From Jens 1 Min Reading time

Grissini med parmaskinke

Udskriv
1
Grissini pakket ind i skinke er en klassiker blandt italienske antipasti. De er superhurtige at lave og smager bare godt.
4
Ingredienser
Equipment
  • 1 smukt serveringsfad
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 5 minutter

Schritt für Schritt durch´s Rezept

  1. Step 1
    Pak hver grissini-pind stramt ind i en skive skinke.
  2. Step 2
    Læg grissini på serveringstallerkenen, og pynt med cherrytomater og rosmarin.
Do you like the recipe?

Har du spørgsmål til denne opskrift på grissini med skinke, eller vil du gerne dele dit personlige madlavningstrick med os? Så skriv blot en hurtig kommentar nedenfor!

Grissini-brændere: Tips og tricks

Der er et par tricks, du kan bruge til virkelig at pifte denne enkle, men lækre forret op.

  • Pak ind i friske basilikum- eller rucolablade.
  • Smør lidt gorgonzola eller flødeost på skinkeskiverne, før de pakkes ind.
  • Grissini-brændere: Du skal blot vikle skinken rundt om toppen af grissini-pinden. Anbring derefter grissinierne i et højt glas som en spiselig blomsterbuket.

Jens Depenau
Hi, ich bin Jens! Italienliebhaber, Hobby-Barista und Gründer von Gustini, Deinem Shop für die leckersten Spezialitäten aus Bella Italia. Ich bringe Dir Italien auf den Tisch!
0 Comments

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.

5 fra 1 stemme (1 rating without comment)
Skriv et svar
Opskrift Vurdering




Mandatory fields