- Antipasti
- Bella Italia
- Dessert
- Drikkevarer
- Hovedretter
- Italienske yndlingsopskrifter
- Pasta
- Pizza
- Tilbehør og salat
- Tips og viden
- Unkategorisiert
Grissini med skinke – antipasto instruktioner
Har du spørgsmål til denne opskrift på grissini med skinke, eller vil du gerne dele dit personlige madlavningstrick med os? Så skriv blot en hurtig kommentar nedenfor! Grissini-brændere: Tips og tricks Der er et par tricks, du kan bruge til virkelig at pifte denne enkle, men lækre forret op. Pak ind i friske basilikum- eller […]

Table of contents
Grissini pakket ind i skinke er en klassiker blandt italienske antipasti. De er superhurtige at lave og smager bare godt.
Ingredienser
- 10 Grissini
- 10 Skiver Parmaskinke
- 4 Kirsebærtomater
- 4 Rosmarin-kviste
Equipment
- 1 smukt serveringsfad
Schritt für Schritt durch´s Rezept
- Step 1Pak hver grissini-pind stramt ind i en skive skinke.
- Step 2Læg grissini på serveringstallerkenen, og pynt med cherrytomater og rosmarin.
Do you like the recipe?
Har du spørgsmål til denne opskrift på grissini med skinke, eller vil du gerne dele dit personlige madlavningstrick med os? Så skriv blot en hurtig kommentar nedenfor!
Grissini-brændere: Tips og tricks
Der er et par tricks, du kan bruge til virkelig at pifte denne enkle, men lækre forret op.
- Pak ind i friske basilikum- eller rucolablade.
- Smør lidt gorgonzola eller flødeost på skinkeskiverne, før de pakkes ind.
- Grissini-brændere: Du skal blot vikle skinken rundt om toppen af grissini-pinden. Anbring derefter grissinierne i et højt glas som en spiselig blomsterbuket.
Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment