- Antipasti
- Bella Italia
- Dessert
- Drikkevarer
- Hovedretter
- Italienske yndlingsopskrifter
- Pasta
- Pizza
- Tilbehør og salat
- Tips og viden
- Unkategorisiert
Italiensk burrataopskrift med tomater
Burrata og pomodori essiccati al sole, de soltørrede tomater med smag fra i Contadini-gården i Puglia, er en fantastisk sommersalat!

Table of contents
Soltørrede tomater er kronen på værket i denne ret” Burrata er mozzarellas storesøster. De store, blomstrede hvide ostekugler har en cremet kerne og er en ideel ingrediens til tomatopskrifter, som f.eks. denne fortolkning af en klassisk caprese-salat. . Vi er stolte af at kunne tilbyde dig iContadini pomodori i vores butik! >> KLIK HER FOR AT SE TOMATERNE!
Sammen med pomodori essiccati al sole, de soltørrede tomater med smag fra i Contadini-gården, smager burrata simpelthen fantastisk. En fantastisk vegetarisk salat til sommeren!

Koncentreret tomatsmag takket være Pomodori secchi
Burrata “iContadini” med pomodori essiccati al sole – Opskrift
Portioner: 1
Arbejdstid: 15 min.
Sværhedsgrad: let
Ingredienser
- 1 scoop Burrata grande BIO (180 g)
- 8 Pomodori essiccati al sole
- 2 aflange æggetomater
- 2 LÆNGE ekstra jomfru olivenolie
- En knivspids tørret oregano
- Basilikum
- Salt, peber
Forberedelse
- Skær æggetomaterne i ca. 5 mm tykke skiver.
- Placer ostekuglen i midten af tallerkenen, og læg tomatskiverne rundt om som en ring.
- Læg nu pomodori essiccato al sole oven på de friske tomater som et dekorativt andet lag.
- Drys salaten al Gusto med lidt salt, peber og tørret oregano.
- Top tallerkenen med et par dråber ekstra jomfruolivenolie.
Ingredienserne til denne ret og specialiteterne fra i Contadini kan selvfølgelig findes i vores butik på Gustini.co.uk
Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment