Italiensk burrataopskrift med tomater

Burrata og pomodori essiccati al sole, de soltørrede tomater med smag fra i Contadini-gården i Puglia, er en fantastisk sommersalat!

From Jens 1 Min Reading time

Soltørrede tomater er kronen på værket i denne ret” Burrata er mozzarellas storesøster. De store, blomstrede hvide ostekugler har en cremet kerne og er en ideel ingrediens til tomatopskrifter, som f.eks. denne fortolkning af en klassisk caprese-salat. . Vi er stolte af at kunne tilbyde dig iContadini pomodori i vores butik! >> KLIK HER FOR AT SE TOMATERNE!

Sammen med pomodori essiccati al sole, de soltørrede tomater med smag fra i Contadini-gården, smager burrata simpelthen fantastisk. En fantastisk vegetarisk salat til sommeren!

Burrata opskrift-tørrede tomater

Koncentreret tomatsmag takket være Pomodori secchi

Burrata “iContadini” med pomodori essiccati al sole – Opskrift

Portioner: 1

Arbejdstid: 15 min.

Sværhedsgrad: let

Ingredienser

Forberedelse

  1. Skær æggetomaterne i ca. 5 mm tykke skiver.
  2. Placer ostekuglen i midten af tallerkenen, og læg tomatskiverne rundt om som en ring.
  3. Læg nu pomodori essiccato al sole oven på de friske tomater som et dekorativt andet lag.
  4. Drys salaten al Gusto med lidt salt, peber og tørret oregano.
  5. Top tallerkenen med et par dråber ekstra jomfruolivenolie.

Ingredienserne til denne ret og specialiteterne fra i Contadini kan selvfølgelig findes i vores butik på Gustini.co.uk

Jens Depenau
Hi, ich bin Jens! Italienliebhaber, Hobby-Barista und Gründer von Gustini, Deinem Shop für die leckersten Spezialitäten aus Bella Italia. Ich bringe Dir Italien auf den Tisch!
0 Comments

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.

Skriv et svar
Mandatory fields