- Antipasti
- Bella Italia
- Dessert
- Drikkevarer
- Hovedretter
- Italienske yndlingsopskrifter
- Pasta
- Pizza
- Tilbehør og salat
- Tips og viden
- Unkategorisiert
Parmigiana alle melanzane – italiensk opskrift
Parmigiana di Melanzane: Italiens store køkkenklassiker. Denne lækre gryderet består af friturestegte auberginer, tomater, basilikum, mozzarella og parmesan. Sørg for at tilberede den!

Table of contents
Schritt für Schritt durch´s Rezept
Saucen
- Step 1Varm 3 spsk. olivenolie op i en lille gryde, og steg hvidløgsfeddet forsigtigt. Tilsæt passata. Smag til med salt og peber, og lad saucen simre i ca. 15 minutter.
Auberginerne
- Step 2Vask auberginerne, skær dem i tynde skiver, spred dem ud på en bageplade eller en arbejdsflade, og krydr med salt. Efter ca. 20 minutter duppes overskydende vand af med køkkenrulle.
- Step 3Vend derefter aubergineskiverne i mel, og friter dem i 170 grader varmt fedtstof, til de er gyldenbrune på alle sider. Lad dem derefter dryppe af på køkkenrulle.
Gryderetten
- Step 4Fordel en skefuld af saucen i bunden af et ovnfast fad. Læg et lag auberginer ovenpå. Tilsæt derefter mozzarella i tern, et par basilikumblade og lidt revet parmesan.
- Step 5Gentag processen flere gange. Drys det sidste lag med parmesan.
- Step 6Bages i ovnen ved 180 grader i 30 minutter, til de er gyldenbrune.
Do you like the recipe?
Har du spørgsmål til denne opskrift på parmigiana med aubergine, eller vil du gerne dele dit personlige madlavningstrick med os? Så skriv en hurtig kommentar nedenfor!
Parmigiana di melanzane – trin for trin
PS: Hvis du kan lide opskriften på parmigiana, hvorfor så ikke bogmærke følgende grafik på Pinterest! Hvis du hellere vil se på en anden ret med auberginer, så prøv Pasta alla Norma!

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment