- Antipasti
- Bella Italia
- Dessert
- Drikkevarer
- Hovedretter
- Italienske yndlingsopskrifter
- Pasta
- Pizza
- Tilbehør og salat
- Tips og viden
- Unkategorisiert
Pasta alla Norma – Opskrift
DEN klassiske pastaopskrift fra Sicilien, som alle må prøve! Med auberginer, tomater og ricotta. Enkel opskrift, meget velsmagende!

Table of contents
Har du spørgsmål til denne Pasta alla Norma-opskrift, eller vil du gerne dele dit personlige madlavningstrick med os? Så skriv blot en hurtig kommentar nedenfor!
Pasta alla Norma er en typisk siciliansk ret. Den tilberedes normalt med spaghetti, men penne eller penne rigate bruges også. Den er opkaldt efter operaen Norma af Vincenzo Bellini, men ingen kan med sikkerhed sige, hvordan navnet på operaen blev overført til retten i det 19. århundrede.
Rettens farver tillægges en symbolsk værdi: På den ene side siges det, at auberginens sorte farve og ricotta salatas (en siciliansk ost) hvide farve repræsenterer vulkanen Etna og dens snedækkede top, mens den italienske trikolore på den anden side afspejles i basilikummens grønne farve, tomatens røde farve og ricotta salatas hvide farve.
Hvis du ikke har tid til at lave mad, finder du her saucer, der smager lige så godt som hjemmelavede!
Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment