- Antipasti
- Bella Italia
- Dessert
- Drikkevarer
- Hovedretter
- Italienske yndlingsopskrifter
- Pasta
- Pizza
- Tilbehør og salat
- Tips og viden
- Unkategorisiert
Speculoos-tiramisu – opskrift
Om vinteren lokker speculoos med deres varme krydderier og fyldige smørsmag. Når speculoos kombineres med den klassiske italienske dessert tiramisu, bliver resultatet en usædvanlig lækker dessert! Hvorfor ikke servere speculoos-desserten som et cremet, fristende højdepunkt i slutningen af din julemiddag! Den er virkelig nem at tilberede!

Table of contents
Om vinteren lokker speculoos med deres varme krydderier og fyldige smørsmag. Når speculoos kombineres med den klassiske italienske dessert tiramisu, bliver resultatet en usædvanlig lækker dessert!
Hvorfor ikke servere speculoos-desserten som et cremet, fristende højdepunkt i slutningen af din julemiddag! Den er virkelig nem at tilberede!
- 2 Æg
- 100 g Sukker
- 500 g Mascarpone
- 10 ml Vin Santo
- 400 g Spekulatius
- 4 kolde espressoer
- 1 En knivspids salt
- Florsukker til pynt
Schritt für Schritt durch´s Rezept
- Step 1Skil æggene ad.
- Step 2Bland æggeblommerne med sukkeret i en stor skål. Når sukkeret er helt opløst, røres mascarpone og vin santo i.
- Step 3Pisk æggehviderne stive med en knivspids salt, og vend dem forsigtigt i mascarpone-æggeblandingen.
- Step 4Stil mascarponecremen i køleskabet i 30 minutter.
- Step 5Hæld espressoen i en stor tallerken, og dyp hver speculaaskiks i espressoen en efter en, før du lægger dem ved siden af hinanden i bageformen.
- Step 6Dæk speculoos med mascarponecreme. Gentag lagdelingen tre gange.
- Step 7Smuldr tre speculoos-kiks, og pynt tiramisuen med dem.
- Step 8Lad tiramisuen hvile natten over i køleskabet.
- Step 9Drys med flormelis inden servering.

Klassisk tiramisu
Hvis du foretrækker den klassiske måde, kan du finde opskriften på italiensk tiramisu her.
Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment