Pasta alla Norma – Opskrift

DEN klassiske pastaopskrift fra Sicilien, som alle må prøve! Med auberginer, tomater og ricotta. Enkel opskrift, meget velsmagende!

From Jens 2 Min Reading time

Har du spørgsmål til denne Pasta alla Norma-opskrift, eller vil du gerne dele dit personlige madlavningstrick med os? Så skriv blot en hurtig kommentar nedenfor!

Pasta alla Norma er en typisk siciliansk ret. Den tilberedes normalt med spaghetti, men penne eller penne rigate bruges også. Den er opkaldt efter operaen Norma af Vincenzo Bellini, men ingen kan med sikkerhed sige, hvordan navnet på operaen blev overført til retten i det 19. århundrede.

Rettens farver tillægges en symbolsk værdi: På den ene side siges det, at auberginens sorte farve og ricotta salatas (en siciliansk ost) hvide farve repræsenterer vulkanen Etna og dens snedækkede top, mens den italienske trikolore på den anden side afspejles i basilikummens grønne farve, tomatens røde farve og ricotta salatas hvide farve.

Hvis du ikke har tid til at lave mad, finder du her saucer, der smager lige så godt som hjemmelavede!

Jens Depenau
Hi, ich bin Jens! Italienliebhaber, Hobby-Barista und Gründer von Gustini, Deinem Shop für die leckersten Spezialitäten aus Bella Italia. Ich bringe Dir Italien auf den Tisch!
0 Comments

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.

Skriv et svar
Opskrift Vurdering




Mandatory fields