Gustini
Help area
Service & Contact
0341 - 58 300 900 service@gustini.de
Back
  • Tips og viden
  • Tips og viden
Rulle pizzadej ud? Form pizza som i Italien!

Rul pizzadejen ud - med en kagerulle? Det gør ingen italiener! Find ud af i denne artikel, hvorfor du ikke…

Read more
  • Tips og viden
  • Tips og viden
Form pizzadejen: Sådan gør du

Din dej er hævet. En professionel pizzaiolo siger, at hævningen er færdig. Forestil dig, at du nu tager dejen i…

Read more
  • Tips og viden
  • Tips og viden
Pizzatilbehør: det perfekte udstyr til hjemmet

Et godt sæt værktøj gør pizzabagning meget lettere og sikrer bedre resultater. Som man siger i Napoli: "Værktøjet gør mesteren!"…

Read more
  • Tips og viden
  • Tips og viden
Pizzaens dag: 17. januar i Napoli

I dag, den 17. januar, vågner Napoli op til en fest for sanserne. Gaderne i den pulserende by, hvor historiens…

Read more
  • Tips og viden
  • Tips og viden
Hvorfor prisen på italiensk olivenolie stiger

Sidste år oplevede vi en markant stigning i alle olivenoliepriser. Priserne i Italien er også fordoblet i nogle tilfælde. Olivenolieproducenterne…

Read more
  • Drikkevarer
  • Italienske yndlingsopskrifter
  • Tips og viden
  • Drikkevarer
  • Italienske yndlingsopskrifter
  • Tips og viden
Bombardino-opskrift (varm æggelikør)

Hvis du har tilbragt din vinterferie i Sydtyrol eller i sneen i Alperne, så har du højst sandsynligt nydt Bombardino.…

Read more
  • Tips og viden
  • Tips og viden
Porchetta – Kan skorpe være en synd?

Porchetta er en typisk ret i det centrale og nordlige Italien. Det er en rustik, sprød rullesteg. Den er traditionelt…

Read more
Show more posts
Gustini - italienischer Foodblog
You can find more inspiration on
  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • YouTube
con gusto e amore
© Gustini GmbH 2025 ORGANIC certified: DE-ÖKO-006
  • Påtryk
  • Information om databeskyttelse