- Antipasti
- Bella Italia
- Dessert
- Drikkevarer
- Hovedretter
- Italienske yndlingsopskrifter
- Pasta
- Pizza
- Tilbehør og salat
- Tips og viden
- Unkategorisiert
Caputo Farina 00 – det bedste pizzamel i verden!
Antica Molino di Caputo Farina 00 – de napolitanske pizzabageres pizzamel Vi har gentagne gange fået forespørgsler om, hvorvidt vi kunne tilføje det førsteklasses pizzamel Caputo Farina 00 til vores sortiment. I Italien sværger pizzabagere og pizzaioli til dette mel af høj kvalitet. Og på en eller anden måde har rygtet om dets høje kvalitet […]

Antica Molino di Caputo Farina 00 – de napolitanske pizzabageres pizzamel
Vi har gentagne gange fået forespørgsler om, hvorvidt vi kunne tilføje det førsteklasses pizzamel Caputo Farina 00 til vores sortiment. I Italien sværger pizzabagere og pizzaioli til dette mel af høj kvalitet. Og på en eller anden måde har rygtet om dets høje kvalitet spredt sig til Tyskland. Amatørkokke ønsker nu også at bruge dette pizzamel til at lave lige så god pizza som i Napoli. Endelig kan vores kunder ånde lettet op og glæde sig selv og deres familie eller venner med deres pizzakreationer.

Caputo Farina Rossa Køkkenchef
Caputo Farina 00 rosso – den røde version
Der findes to varianter af Farina 00-pizzamel fra Antica Molino di Caputo – en rød og en blå. Vi har inkluderet begge i vores sortiment. Farina rossa (den røde sort) har et særligt højt glutenindhold. Det betyder, at dejen hurtigt bliver smidig, når den æltes, og at den er let at forme. Takket være det høje proteinindhold på 13,5 % bliver den typiske napolitanske pizza også særlig god.
Du kan finde opskriften på Pizza Margherita da Michele i vores opskriftssamling.
Caputo Farina Grano Tenero
Farina Grano Tenero Farina Grano Tenero er den blå version af det verdensberømte pizzamel. Det kan også bruges til at lave pizza og sødt bagværk. Takket være sine særlige egenskaber absorberer melet vand (eller mælk) godt, hvilket gør det meget hurtigt at arbejde til en dej.
Forskellen til vores normale 450-mel er den finere formaling af tipo 00-melet. Det gør dejen mere elastisk og forhindrer, at den trækker sig sammen igen, når den rulles ud eller formes. Så hvis du tør, kan du trygt kaste en dej lavet med Caputo-mel gennem luften, ligesom rigtige pizzakokke gør.
Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment