Instruktioner til pasta-engle – nudler i stedet for kugler

Hvem skulle have troet, at pasta ville se godt ud på et juletræ? Pasta-engle er virkelig smukke hobbyideer til jul. Du kan nemt og billigt lave dem hjemme sammen med dine børn eller børnebørn i adventstiden. Jeg viser dig, hvordan du gør i dag. Det eneste, du skal bruge, er noget pasta og lidt lim.

From Jens 2 Min Reading time

Det var i øvrigt fru Jäckel, en meget kær kunde, der gav mig ideen til englene. Hun skrev til mig:

“Hej hr. Depenau, nu vil jeg gerne sende dig en varm adventshilsen med mine hjemmelavede pasta-engle. Alle dele af figurerne, undtagen hovedet og dekorationen i hænderne, er lavet af pasta. Nederdelene har jeg købt hos dig. De er lavet af Coralli-pasta. I år har jeg lavet og givet væk eller solgt 100 af dem. Som du kan se, er dine lækre produkter ikke kun gode for ganen.”

Pastaenglen – det håndværksmæssige tilbehør

  • Varm limpistol
  • Guldmaling og pensler
  • Træperler med hul (en perle pr. engel)
  • tyk guldtråd (eller anden tyk snor) til ophængning
  • Glitter og gavetråde
  • muligvis en tynd sharpie

Pastaengel – pastaforme

Pasta-engel – vejledning til fremstilling

Trin 1:

Mal pastaen og trækuglerne med guldmaling. Hvis du har lyst, kan du også arbejde med glitter.

Trin 2:

Klip nu guldtråden i ca. 15 cm lange strimler, og knyt dem til løkker.

Trin 3:

Træk løkkerne gennem trækuglen, så kuglen sidder på knuden.

Trin 4:

Sæt en tortiglioni-nudel fast på kuglen med varm lim.

Trin 5:

Sæt farfalle-vingerne fast på pastaenglens krop med varm lim. Croissantnudler kan bruges til at lime arme på. En hjerteformet nudel på englens mave er en sjov detalje. Armene opad, armene nedad, baglæns eller forlæns – der er så mange forskellige variationer.

Trin 6:

Til håret: Små Ditalini-nudler giver en sød krøllet frisure. Med Farfalle får englen en sløjfefrisure, men du kan også lime lametta i sjove frisurer.

Trin 7:

Du kan tegne søde ansigter på englene med en tynd sprittusch.

PS: Notér denne idé på Pinterest! Du skal blot fastgøre følgende grafik!

Jens Depenau
Hi, ich bin Jens! Italienliebhaber, Hobby-Barista und Gründer von Gustini, Deinem Shop für die leckersten Spezialitäten aus Bella Italia. Ich bringe Dir Italien auf den Tisch!
0 Comments

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.

Skriv et svar
Mandatory fields