Nuvola Super – Caputo Cloud pizzamel

Den første Margherita-pizza blev bagt i Napoli i 1889. Siden da har byens pizzabagere haft et strengt kodeks for, hvordan en god pizza skal bages. Pizzaen skal være rund, ikke større end 35 cm i diameter, ikke mere end 4 mm tyk i midten og med en let hævet kant. Cloud Pizza – Revolution i […]

From Jens 1 Min Reading time

Den første Margherita-pizza blev bagt i Napoli i 1889. Siden da har byens pizzabagere haft et strengt kodeks for, hvordan en god pizza skal bages.

Pizzaen skal være rund, ikke større end 35 cm i diameter, ikke mere end 4 mm tyk i midten og med en let hævet kant.

Cloud Pizza med Nuvola Super Mel

Cloud Pizza – Revolution i Napoli

Men Vincenzo Capuano bringer nu et frisk pust til pizzatraditionen i Napoli. Capuano er 4. generations napolitansk pizzakok. Den 30-åriges pizzafilosofi er revolutionerende for en napolitaner. Vincenzo siger, at han kan lære noget af alle pizzaer, uanset om de kommer fra Amerika, Japan, Rom eller Napoli.

Vincenzo opfandt en ny, revolutionerende pizza, som han døbte Cloud Pizza. “Signaturstilen” er den ekstremt luftige, ekstremt høje skorpe.

Da denne type pizza ikke kan bages med traditionelt pizzamel, udviklede han en helt ny type pizzamel sammen med den napolitanske melmølle Caputo.

Nuvola-Super

Nuvola Super Pizza Flour er unik

Melet er lavet af særlig blød hvede (italiensk: grano tenero, tipo 0) og beriget med sukker. Det gør, at melet kan binde mere vand. Og resultatet? Dejen hæver bedre og får en usædvanlig høj, luftig kant, når den bages.

Jens Depenau
Hi, ich bin Jens! Italienliebhaber, Hobby-Barista und Gründer von Gustini, Deinem Shop für die leckersten Spezialitäten aus Bella Italia. Ich bringe Dir Italien auf den Tisch!
0 Comments

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.

Skriv et svar
Mandatory fields