- Antipasti
- Bella Italia
- Dessert
- Drikkevarer
- Hovedretter
- Italienske yndlingsopskrifter
- Pasta
- Pizza
- Tilbehør og salat
- Tips og viden
- Unkategorisiert
Nuvola Super – Caputo Cloud pizzamel
Den første Margherita-pizza blev bagt i Napoli i 1889. Siden da har byens pizzabagere haft et strengt kodeks for, hvordan en god pizza skal bages. Pizzaen skal være rund, ikke større end 35 cm i diameter, ikke mere end 4 mm tyk i midten og med en let hævet kant. Cloud Pizza – Revolution i […]

Table of contents
Den første Margherita-pizza blev bagt i Napoli i 1889. Siden da har byens pizzabagere haft et strengt kodeks for, hvordan en god pizza skal bages.
Pizzaen skal være rund, ikke større end 35 cm i diameter, ikke mere end 4 mm tyk i midten og med en let hævet kant.
Cloud Pizza – Revolution i Napoli
Men Vincenzo Capuano bringer nu et frisk pust til pizzatraditionen i Napoli. Capuano er 4. generations napolitansk pizzakok. Den 30-åriges pizzafilosofi er revolutionerende for en napolitaner. Vincenzo siger, at han kan lære noget af alle pizzaer, uanset om de kommer fra Amerika, Japan, Rom eller Napoli.
Vincenzo opfandt en ny, revolutionerende pizza, som han døbte Cloud Pizza. “Signaturstilen” er den ekstremt luftige, ekstremt høje skorpe.
Da denne type pizza ikke kan bages med traditionelt pizzamel, udviklede han en helt ny type pizzamel sammen med den napolitanske melmølle Caputo.
Nuvola Super Pizza Flour er unik
Melet er lavet af særlig blød hvede (italiensk: grano tenero, tipo 0) og beriget med sukker. Det gør, at melet kan binde mere vand. Og resultatet? Dejen hæver bedre og får en usædvanlig høj, luftig kant, når den bages.
Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment