- Antipasti
- Bella Italia
- Dessert
- Drikkevarer
- Hovedretter
- Italienske yndlingsopskrifter
- Pasta
- Pizza
- Tilbehør og salat
- Tips og viden
- Unkategorisiert
Pasta Martelli i Toscana
Pasta fra Toscana På vores rejse gennem Toscana besøgte vi også familien Martelli, som laver den fineste pasta. Familien består af Mario, Laura, Luca, Lucia, Lorenzo og Dino. Passionen for pasta ligger dem i blodet. Under den guidede rundtur i Pasta Martellis lokaler fik vi at vide, hvordan alle mulige former for pasta skabes ud […]

Table of contents
Pasta fra Toscana

Martelli Pasta
På vores rejse gennem Toscana besøgte vi også familien Martelli, som laver den fineste pasta. Familien består af Mario, Laura, Luca, Lucia, Lorenzo og Dino. Passionen for pasta ligger dem i blodet. Under den guidede rundtur i Pasta Martellis lokaler fik vi at vide, hvordan alle mulige former for pasta skabes ud fra en blanding af mel, vand og salt. Alene tørrerummet, hvor spaghettien hænger i lange rækker, er et syn, vi sent vil glemme.

Tørring af spaghetti
De bedste ingredienser til toscansk pasta
Martelli-familien bruger naturligvis hård hvede til deres pasta. Den har et særligt højt proteinindhold, hvilket betyder, at æg ikke er nødvendige – i modsætning til i Tyskland. Det betyder, at denne toscanske pasta også er velegnet til veganere. Bare durumhvedegryn og frisk vand – det er alt, hvad en god pasta behøver. Martelli-familien bruger også traditionelle bronzeforme til deres pasta, da disse gør pastaens overflade mere porøs end forme af rustfrit stål og derfor bedre kan absorbere saucer.

Er du blevet sulten endnu?
Martellis bruger basisingredienserne durumhvede og vand til at lave spaghetti, spaghettone (som er lidt tykkere), maccheroni og penne. Det sikrer en grundlæggende forsyning af den bedste pasta.
Du kan finde mange andre typer pasta fra fremragende pastaproducenter i Italien i vores butik.
Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment