- Antipasti
- Bella Italia
- Dessert
- Drikkevarer
- Hovedretter
- Italienske yndlingsopskrifter
- Pasta
- Pizza
- Tilbehør og salat
- Tips og viden
- Unkategorisiert
Antipasti-tallerken – i sommerudgaven
Når der kommer gæster, er antipasti-tallerkener en velsignelse for alle, der ikke har tid. Fadene er utroligt varierede og meget nemme at lave. Du behøver ingen madlavningsevner. Ingredienserne skal blot arrangeres smukt. Hvis arrangementet følger et grafisk mønster, kan du skabe en visuel sensation på ingen tid.

Table of contents
Schritt für Schritt durch´s Rezept
- Step 1Skær den vaskede frugt og de vaskede grøntsager i ottendedele. Halver og udsten kirsebærrene.
- Step 2Pluk en håndfuld basilikumblade.
- Step 3Riv mozzarellaen i grove stykker med fingrene.
- Step 4Arranger nu alle ingredienserne i rækker på en dejlig stor træplade. Start med en række tomatkvarterer, efterfulgt af en række mozzarella, abrikoser, basilikumblade, skinke, kirsebær, mere mozzarella og en række nektariner.
- Step 5Dryp mozzarellaen med lidt olivenolie, og krydr med salt og peber.
- Step 6Læg burratakuglen i midten, og pynt tallerkenen med flere basilikumblade.
Den antipasti-tallerken , vi præsenterer for dig her, smager af Italien, solskin og dolce vita: Sød sommerfrugt møder salt prosciutto og mild, cremet mozzarella. Det er en helt uimodståelig kombination for øjne og gane.
Hvis du vil servere dette fad, anbefaler vi, at du tager frisk brød eller kiks med til bordet, f.eks. sprøde taralli, samt et lille udvalg af smørepålæg. Ekstra jomfruolivenolie og tyk balsamicoeddike er også et must!
Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment