- Antipasti
- Bella Italia
- Dessert
- Drikkevarer
- Hovedretter
- Italienske yndlingsopskrifter
- Pasta
- Pizza
- Tilbehør og salat
- Tips og viden
- Unkategorisiert
Aperol Spritz – juleudgave
Aperol Spritz! Hvem elsker den ikke om sommeren? Den knaldrøde cocktail udstråler livsglæde og er livlig som aperitif, om aftenen ved solnedgang på terrassen eller i baren med vennerne. Men en Aperol Spritz gør også en god figur om vinteren.

Table of contents
Aperol Spritz smager særligt godt, når den kombineres med citrusfrugter og gløggkrydderier. Bloggen 23qm Stil har en fantastisk opskrift på blodappelsinsirup med Aperol. Vi vil gerne anbefale denne sirup i en lidt anden form til en juleaperitif i år.
Aperol Spritz i en vinterudgave med citruskick og gløggkrydderier.
Ingredienser
- 1 Citron, , økologisk
- 400 ml Citrusjuice, f.eks. appelsin, pink grapefrugt eller blodappelsin
- 200 g Sukker
- 1 Kanelstang
- 5 Nelliker
- 5 Allehånde-korn
- 200 ml Aperol
Schritt für Schritt durch´s Rezept
- Step 1Skær citronen i skiver.
- Step 2Læg citronskiverne i en gryde sammen med saft, sukker og krydderier. Lad det simre ved svag varme i en halv time, indtil det får en sirupsagtig konsistens.
- Step 3Tag siruppen af varmen, og hæld Aperol i.
- Step 4Lad væsken passere gennem en sigte, og hæld den gennem en tragt over i en dekorativ flaske.
- Step 5Til servering hældes 2 cl aperitifsirup i et glas, og der fyldes op med Prosecco.
Do you like the recipe?
Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment