Bløde mandelkager – Paste di Mandorla

De bløde mandelkager er en bagt specialitet på øen Sicilien. Men de er også et traditionelt bagværk i Apulien, Calabrien og mange andre italienske regioner. Når du først har prøvet dem, vil du med garanti blive forelsket!

From Jens 1 Min Reading time

Italienske mandelkiks – Paste di mandorla

Udskriv
7
Superbløde kiks lavet af mandler
Ingredienser
  • 250 g Mandler, jord
  • 200 g Sukker
  • 2 Protein
  • 2 TL Honning
  • 1 Økologisk appelsin, slid
  • 3 TL Florsukker
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time

Schritt für Schritt durch´s Rezept

  1. Step 1
    Bland de malede mandler med sukker, æggehvider, honning og appelsinskal i en stor skål til en klistret, glat dej. Dæk skålen til, og sæt den i køleskabet i en halv time.
  2. Step 2
    Forvarm i mellemtiden ovnen til 180° C over- og undervarme.
  3. Step 3
    Skær nu valnøddestore portioner af dejen med en spiseske, og form dem til kugler.
  4. Step 4
    Rul kuglerne i flormelis, og læg dem med 10 cm mellemrum på en bageplade med bagepapir. Klem toppen af hver kugle mellem to fingre.
  5. Step 5
    Sæt dem nu i ovnen i 10 minutter. Hvis de ser let gyldne ud, er de gode.
Do you like the recipe?

Jens Depenau
Hi, ich bin Jens! Italienliebhaber, Hobby-Barista und Gründer von Gustini, Deinem Shop für die leckersten Spezialitäten aus Bella Italia. Ich bringe Dir Italien auf den Tisch!
0 Comments

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.

5 fra 7 stemmer (2 vurderinger uden kommentarer)
Skriv et svar
Opskrift Vurdering




Mandatory fields