- Antipasti
- Bella Italia
- Dessert
- Drikkevarer
- Hovedretter
- Italienske yndlingsopskrifter
- Pasta
- Pizza
- Tilbehør og salat
- Tips og viden
- Unkategorisiert
Bløde mandelkager – Paste di Mandorla
De bløde mandelkager er en bagt specialitet på øen Sicilien. Men de er også et traditionelt bagværk i Apulien, Calabrien og mange andre italienske regioner. Når du først har prøvet dem, vil du med garanti blive forelsket!

Table of contents
Superbløde kiks lavet af mandler
Ingredienser
- 250 g Mandler, jord
- 200 g Sukker
- 2 Protein
- 2 TL Honning
- 1 Økologisk appelsin, slid
- 3 TL Florsukker
Schritt für Schritt durch´s Rezept
- Step 1Bland de malede mandler med sukker, æggehvider, honning og appelsinskal i en stor skål til en klistret, glat dej. Dæk skålen til, og sæt den i køleskabet i en halv time.
- Step 2Forvarm i mellemtiden ovnen til 180° C over- og undervarme.
- Step 3Skær nu valnøddestore portioner af dejen med en spiseske, og form dem til kugler.
- Step 4Rul kuglerne i flormelis, og læg dem med 10 cm mellemrum på en bageplade med bagepapir. Klem toppen af hver kugle mellem to fingre.
- Step 5Sæt dem nu i ovnen i 10 minutter. Hvis de ser let gyldne ud, er de gode.
Do you like the recipe?
Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment