- Antipasti
- Bella Italia
- Dessert
- Drikkevarer
- Hovedretter
- Italienske yndlingsopskrifter
- Pasta
- Pizza
- Tilbehør og salat
- Tips og viden
- Unkategorisiert
Burrata-pasta med svampe – opskrift
Burrata, tagliatelle og farverige blandede svampe er et drømmeteam fra det hurtige italienske køkken. En rigtig god ret til hver dag! Du er simpelthen nødt til at elske denne fettuccine al funghi e burrata!

Table of contents
Schritt für Schritt durch´s Rezept
- Step 1Varm en stor pande op på komfuret. Svits de skiveskårne svampe i 2 spsk. olivenolie på den varme pande. Efter ca. 5 minutter tilsættes løg og bacon, som sauteres, til de er gennemsigtige.
- Step 2Når det hele har fået en flot farve, tilsættes 5 kviste timian og de tørrede porcini-svampe, og der spædes til med hvidvin.
- Step 3Når hvidvinen er kogt væk, fyldes der op med fløde og fond. Reducer denne blanding med cirka ⅓. Smag til med lidt salt og kværnet peber.
- Step 4Kog nu pastaen i en tilstrækkelig stor gryde, til den er al dente, lad den dryppe af, og bland den straks i gryden med saucen, de hakkede krydderurter og smørret.
- Step 5Hæld pastaen over i et stort serveringsfad, og top med burratakuglen. Pluk bladene af den sidste timiankvist, og pynt ostekuglen med dem. Afslut med et par dråber olie, og servér.
Do you like the recipe?
Har du spørgsmål til denne opskrift på Burrata-pasta med svampe, eller vil du gerne dele dit personlige madlavningstrick med os? Så skriv blot en hurtig kommentar nedenfor!
Burrata Pasta Funghi – trin for trin
PS: Hvis du kan lide opskriften, hvorfor så ikke bogmærke følgende grafik på Pinterest!

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment