- Antipasti
- Bella Italia
- Dessert
- Drikkevarer
- Hovedretter
- Italienske yndlingsopskrifter
- Pasta
- Pizza
- Tilbehør og salat
- Tips og viden
- Unkategorisiert
Citronkiks – italienske citronelli
Duftende citronkiks er simpelthen en lækker sødme: de smelter i munden med deres unikke delikate citronsmag! Særligt lækre ved juletid....

Table of contents
Citronkiks lavet af mørdej. Hurtige at lave og altid lækre. Selv i julebageriet.
Schritt für Schritt durch´s Rezept
- Step 1Sigt melet ned i en skål, og lav en fordybning i midten.
- Step 2Tilsæt nu smørret, 50 g flormelis, kornene fra vaniljestangen, citronskallen og ægget til brønden. Ælt derefter det hele med hænderne, indtil du har en glat dej.
- Step 3Dæk dejen til, og sæt den i køleskabet i en time.
- Step 4Forvarm derefter ovnen til 170 °C.
- Step 5Rul dejen ud – ca. 1 cm tyk – og skær den ud.
- Step 6Læg kiksene på en bageplade med bagepapir, og smør dem i midten med citronmarmelade.
- Step 7Bag i midten af ovnen i 10 minutter.
- Step 8Drys resten af flormelissen over efter bagningen.
Do you like the recipe?
PS: Hvis du kan lide opskriften, hvorfor så ikke bogmærke følgende grafik på Pinterest!

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment