Citronkiks – italienske citronelli

Duftende citronkiks er simpelthen en lækker sødme: de smelter i munden med deres unikke delikate citronsmag! Særligt lækre ved juletid....

From Jens 1 Min Reading time

Citronelli – italienske citronkager

Udskriv
0
Citronkiks lavet af mørdej. Hurtige at lave og altid lækre. Selv i julebageriet.
Forb. tid 1 time
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time 30 minutter

Schritt für Schritt durch´s Rezept

  1. Step 1
    Sigt melet ned i en skål, og lav en fordybning i midten.
  2. Step 2
    Tilsæt nu smørret, 50 g flormelis, kornene fra vaniljestangen, citronskallen og ægget til brønden. Ælt derefter det hele med hænderne, indtil du har en glat dej.
  3. Step 3
    Dæk dejen til, og sæt den i køleskabet i en time.
  4. Step 4
    Forvarm derefter ovnen til 170 °C.
  5. Step 5
    Rul dejen ud – ca. 1 cm tyk – og skær den ud.
  6. Step 6
    Læg kiksene på en bageplade med bagepapir, og smør dem i midten med citronmarmelade.
  7. Step 7
    Bag i midten af ovnen i 10 minutter.
  8. Step 8
    Drys resten af flormelissen over efter bagningen.
Do you like the recipe?

PS: Hvis du kan lide opskriften, hvorfor så ikke bogmærke følgende grafik på Pinterest!

Jens Depenau
Hi, ich bin Jens! Italienliebhaber, Hobby-Barista und Gründer von Gustini, Deinem Shop für die leckersten Spezialitäten aus Bella Italia. Ich bringe Dir Italien auf den Tisch!
0 Comments

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.

Skriv et svar
Opskrift Vurdering




Mandatory fields