Crostini opskrifter – vegetariske variationer

Sprød, knasende, crostini! De små, ristede brødskiver er en fantastisk antipasti. Her er nogle ideer til, hvordan du kan toppe denne lækre italienske fingermad. En opskrift med courgetter, en med tomater.

From Jens 2 Min Reading time

Crostini er en klassisk italiensk antipasti-ret. De sprøde brødskiver er hurtige og nemme at lave – men imponerende lækre.

De varierede brød er gode til forretter, som en lille frokost eller middag og især til fester og buffeter.

I modsætning til bruschetta er crostini brød, der først ristes og derefter toppes. Derefter kan de bages igen.

Crostini er særligt gode til at tilberede rester, fordi brødet kan være et par dage gammelt. Frisk ristet smager det stadig utroligt godt. Og du kan også give en eller to rester nyt liv med toppings.

Tip: Når brødskiverne er ristet i ovnen, holder de sig lækre og sprøde i et par dage, hvis du opbevarer dem i en lufttæt beholder.

Crostini med courgette

Udskriv
5
Grillede courgetter og sprøde brødskiver giver en lækker vegetarisk crostini.
4
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 15 minutter

Schritt für Schritt durch´s Rezept

  1. Step 1
    Skær courgetterne i skiver, og steg dem i lidt olivenolie på en pande, til de er lidt bløde. Tip: En stegepande er god til grillstriber.
  2. Step 2
    Forvarm ovnen til 200 °C. Skær ciabattaen i skiver, og bag den i 5 minutter, til den er sprød.
  3. Step 3
    Lad ciabattaskiverne køle lidt af. Smør derefter ostecremen på, top med courgetteskiver, og pynt med lidt rucola.
Do you like the recipe?

Crostini med soltørrede tomater

Udskriv
8
Grillede courgetter og smagfulde soltørrede tomater giver en lækker vegetarisk crostini.
4
Ingredienser
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 15 minutter

Schritt für Schritt durch´s Rezept

  1. Step 1
    Forvarm ovnen til 200 °C. Skær ciabattaen i skiver, og bag den i 5 minutter, til den er sprød.
  2. Step 2
    Tag de soltørrede tomater op af glasset, lad dem dryppe af, og skær dem i små stykker.
  3. Step 3
    Pil løget, og skær det i små tern.
  4. Step 4
    Bland hakkede løg, tomater, rucola og olivenolie i en lille skål.
  5. Step 5
    Fordel grøntsagsblandingen på de ristede brødskiver.
Do you like the recipe?
Jens Depenau
Hi, ich bin Jens! Italienliebhaber, Hobby-Barista und Gründer von Gustini, Deinem Shop für die leckersten Spezialitäten aus Bella Italia. Ich bringe Dir Italien auf den Tisch!
0 Comments

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.

3.40 fra 5 stemmer (1 rating without comment)
Skriv et svar
Opskrift Vurdering




Mandatory fields