- Antipasti
- Bella Italia
- Dessert
- Drikkevarer
- Hovedretter
- Italienske yndlingsopskrifter
- Pasta
- Pizza
- Tilbehør og salat
- Tips og viden
- Unkategorisiert
Crostini opskrifter – vegetariske variationer
Sprød, knasende, crostini! De små, ristede brødskiver er en fantastisk antipasti. Her er nogle ideer til, hvordan du kan toppe denne lækre italienske fingermad. En opskrift med courgetter, en med tomater.

Table of contents
Crostini er en klassisk italiensk antipasti-ret. De sprøde brødskiver er hurtige og nemme at lave – men imponerende lækre.
De varierede brød er gode til forretter, som en lille frokost eller middag og især til fester og buffeter.
I modsætning til bruschetta er crostini brød, der først ristes og derefter toppes. Derefter kan de bages igen.
Crostini er særligt gode til at tilberede rester, fordi brødet kan være et par dage gammelt. Frisk ristet smager det stadig utroligt godt. Og du kan også give en eller to rester nyt liv med toppings.
Tip: Når brødskiverne er ristet i ovnen, holder de sig lækre og sprøde i et par dage, hvis du opbevarer dem i en lufttæt beholder.
Schritt für Schritt durch´s Rezept
- Step 1Skær courgetterne i skiver, og steg dem i lidt olivenolie på en pande, til de er lidt bløde. Tip: En stegepande er god til grillstriber.
- Step 2Forvarm ovnen til 200 °C. Skær ciabattaen i skiver, og bag den i 5 minutter, til den er sprød.
- Step 3Lad ciabattaskiverne køle lidt af. Smør derefter ostecremen på, top med courgetteskiver, og pynt med lidt rucola.
- 1 Glas Tørrede tomater
- 1 Løg, , lille
- 50 g Rucola-salat
- 1 El Olivenolie
- 1 Ciabatta
Schritt für Schritt durch´s Rezept
- Step 1Forvarm ovnen til 200 °C. Skær ciabattaen i skiver, og bag den i 5 minutter, til den er sprød.
- Step 2Tag de soltørrede tomater op af glasset, lad dem dryppe af, og skær dem i små stykker.
- Step 3Pil løget, og skær det i små tern.
- Step 4Bland hakkede løg, tomater, rucola og olivenolie i en lille skål.
- Step 5Fordel grøntsagsblandingen på de ristede brødskiver.
Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment