Fingerfood-spyd – italienske opskrifter

Leder du efter fingermadspyd til den næste fest eller et hurtigt antipasti-fad? Hvad med italienske variationer? Vi præsenterer tre superhurtige ideer i denne artikel. Ingredienserne er Italiens yndlingsklassikere: basilikum, oliven, tomater, pasta og salumi. Men pas på! Disse geniale italienske kebab'er er i din mund i én bid! Buon appetito.

From Jens 1 Min Reading time

Mozzarellaspyd med parmaskinke og melon

Udskriv
2
Fingerfood-spyd med melon og parmaskinke – superhurtigt at lave!
4
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 20 minutter

Schritt für Schritt durch´s Rezept

  1. Step 1
    Skær melonen i tern på 2,5 cm samt mozzarellaen.
  2. Step 2
    Spid nu parmaskinke, mozzarella og melon på en tandstikker, den ene efter den anden, indtil alle ingredienserne er brugt op.
  3. Step 3
    Anret spyddene på et smukt serveringsfad, og pynt med et par dråber af den tykke balsamicoeddike “Il denso”.
Do you like the recipe?

Har du spørgsmål til denne opskrift på fingermadspyd, eller vil du gerne dele dit personlige madlavningstrick med os? Så skriv blot en hurtig kommentar nedenfor!

Kebab med spinat og tortellini

Udskriv
1
Fingerfood-spyd med spinat og tortellini er en god snack!
4
Equipment
  • 20 kebabspyd
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 20 minutter

Schritt für Schritt durch´s Rezept

  1. Step 1
    Fold salamiskiverne to gange, så de ligner trekanter.
  2. Step 2
    Fold spinatbladene på midten.
  3. Step 3
    Skær mozzarellaen i tern på 2,5 cm.
  4. Step 4
    Sæt nu følgende på spyddene en efter en: sort oliven, tomat, spinat, tortellini, spinat, salami, mozzarella, tortellini, spinat, salami, grøn oliven, spinat, tomat og sort oliven.
Do you like the recipe?

Spyd med salami

Udskriv
1
Lækre fingerfood-spyd med oliven og salami. Lækre og superhurtige at lave.
4
Equipment
  • Tandstikker
Tilb. tid 20 minutter

Schritt für Schritt durch´s Rezept

  1. Step 1
    Læg en klat pecorino-creme på hver skive salami.
  2. Step 2
    Læg en oliven eller en tomat i midten.
  3. Step 3
    Brug nu en tandstikker pr. salamiskive, og skub den gennem fyldet. Resultatet skal være små både.
  4. Step 4
    Anret kebaberne pænt på en tallerken.
Do you like the recipe?

Jens Depenau
Hi, ich bin Jens! Italienliebhaber, Hobby-Barista und Gründer von Gustini, Deinem Shop für die leckersten Spezialitäten aus Bella Italia. Ich bringe Dir Italien auf den Tisch!
0 Comments

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.

3.50 fra 2 stemmer (1 rating without comment)
Skriv et svar
Opskrift Vurdering




Mandatory fields