Garden Focaccia – vegetarisk opskrift

Havefocaccia: Madtrenden på de sociale medier er simpelthen sjov! De spiselige haver fremtryller imponerende kunstværker af det enkle, klassiske italienske fladbrød. Ideelt til grillfester, buffeter, børnefødselsdage eller påskemenuer. Faktisk alt for smukke til at spise! Men superlækkert!

From Jens 2 Min Reading time

Focaccia fra haven

Udskriv
0
Havefocaccia: Farverige grøntsagsstykker pifter den klassiske focaccia-opskrift op. Du kan skabe vidunderlige haver med dem.
6
Forb. tid 3 timer 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 3 timer 40 minutter

Schritt für Schritt durch´s Rezept

  1. Step 1
    Bland vandet med hvidvin, salt og gær i en skål.
  2. Step 2
    Kom melet i en stor skål, og bland det med gærblandingen. Ælt den resulterende dej (i hånden eller i en foodprocessor), indtil den er glat. Det kan tage 10 minutter.
  3. Step 3
    Drys lidt mel over dejen, og dæk den til med et fugtigt klæde. Lad den hvile, indtil den har fordoblet sin volumen. Afhængigt af gæren kan det tage 1-2,5 timer.
  4. Step 4
    Ælt nu forsigtigt den hævede dej igen med melede hænder.
  5. Step 5
    Forvarm ovnen til 200 °C med varmluft.
  6. Step 6
    Bred dejen ud med olierede hænder på en bageplade beklædt med bagepapir. Den skal være ca. 2 cm høj.
  7. Step 7
    Pynt nu dejen med de forberedte ingredienser til topping. Drys til sidst med 1 teskefuld groft havsalt, og lad dejen hæve i yderligere 20-30 minutter.
  8. Step 8
    Bag derefter focacciaen i ovnen på midterste rille.
  9. Step 9
    Efter ca. 15 minutter hældes olivenolien over focacciaen, og den bages i yderligere 10 minutter.
  10. Step 10
    Hvis brødet er lidt for blegt efter bagetiden, kan du bruge den øverste varmefunktion til at brune det lidt mere.
Do you like the recipe?

Dekorative ideer til spiselige kunstværker

Gader med blomster, enge, skove. Soler, skyer, regnbuer. Der er ingen grænser for din fantasi, når det gælder design. Her er en kort liste over ingredienser, som du kan bruge til at skabe små paradis på din gærdej!

  • Unge grønne eller sorte kålblade
  • Champignon og champignonskiver
  • Purløg
  • Rosmarin
  • Timian
  • unge spinatblade
  • Courgette-skiver
  • Kapers
  • Frø, f.eks. græskar- eller solsikkefrø
  • Majskerner
  • Blomkål eller broccolibuketter
  • Asparges
  • Radise
  • Spiselige blomster

Garden Focaccia – trin for trin

Her kan du finde endnu mere inspiration om emnet focaccia:

PS: Hvis du kunne lide opskriften på havefocaccia, kan du bogmærke den på Pinterest!

Jens Depenau
Hi, ich bin Jens! Italienliebhaber, Hobby-Barista und Gründer von Gustini, Deinem Shop für die leckersten Spezialitäten aus Bella Italia. Ich bringe Dir Italien auf den Tisch!
0 Comments

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.

Skriv et svar
Opskrift Vurdering




Mandatory fields