Italiensk linsesuppe – vegetarisk opskrift

Bælgfrugter som linser er stjernerne i en sund kost. Denne solide, vidunderligt varmende vintersuppe lavet af linser, porcini-svampe og tomater beviser, at de er nemme at tilberede og smager helt fantastisk.

From Jens 2 Min Reading time

Italiensk linsesuppe – Minestra di lenticche

Udskriv
2
Varmende vinterkøkken: Italiensk linsesuppe er solid, mættende, hurtig og fuld af næringsstoffer.
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time

Schritt für Schritt durch´s Rezept

  1. Step 1
    Udblød porcini-svampene i en kop varmt vand i ca. 15 minutter, pres dem og hak dem fint. Gem svampevandet.
  2. Step 2
    Rens og hak løg og selleri. Pluk salviebladene, og hak dem fint. Pil og hak også hvidløget fint.
  3. Step 3
    Varm 2 spsk. olivenolie i en gryde. Sautér løg, selleri, salvie og svampe heri. Tilsæt hvidløg, men lad det ikke blive brunt. Kog nu af med grøntsagsbouillon.
  4. Step 4
    Kom linser, tomater, svampevand og laurbærblad i gryden, og lad det koge ved middel varme i 30 minutter, indtil linserne er bløde, men endnu ikke falder fra hinanden.
  5. Step 5
    Forvarm ovnen. Skær brødet i tern, og dryp med den resterende olivenolie. Spred det ud på en bageplade med bagepapir, og rist det i den varme ovn, til det er gyldenbrunt.
  6. Step 6
    Riv parmesanen.
  7. Step 7
    Smag den færdige suppe til med salt, hvis det er nødvendigt. Anret den til sidst på tallerkener, og server den drysset med hvidbrødscroutoner og revet parmesan.
Do you like the recipe?
Parmesan
Parmesan DOP, modnet i 36 måneder

Den kornede ostekonge! Det kræver 36 måneders modning og ægte håndarbejde at give denne krydrede, gyldne skat sin fulde smagsintensitet. Fine saltkrystaller knitrer i munden, og duften af nødder, hø og urter smyger sig om næsen.

Italiensk linsesuppe med kød

Opskriften på denne linsesuppe er vegetarisk. Hvis du udelader parmesanen, er den endda vegansk. Men kødelskere vil heller ikke gå glip af noget. Suppen kan nemt krydres:

Jens Depenau
Hi, ich bin Jens! Italienliebhaber, Hobby-Barista und Gründer von Gustini, Deinem Shop für die leckersten Spezialitäten aus Bella Italia. Ich bringe Dir Italien auf den Tisch!
0 Comments

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.

5 fra 2 stemmer (2 vurderinger uden kommentarer)
Skriv et svar
Opskrift Vurdering




Mandatory fields