- Antipasti
- Bella Italia
- Dessert
- Drikkevarer
- Hovedretter
- Italienske yndlingsopskrifter
- Pasta
- Pizza
- Tilbehør og salat
- Tips og viden
- Unkategorisiert
Opskrift på spaghetti burrata
Cremet burrata er midtpunktet i denne italienske pastaret. I opskriften danner den modspil til den aromatiske tomatsauce og de smagfulde Taggiasca-oliven.

Table of contents
Cremet burrata er midtpunktet i denne italienske pastaret. I opskriften danner den modspil til den aromatiske tomatsauce og de smagfulde Taggiasca-oliven.
Ingredienser
- 4 Bolde Burrata
- 500 g Spaghetti
- 1 Glas Taggiasca-oliven
- 250 g Kirsebærtomater
- 2 rødløg
- 1 Pagt Basilikum
- 1 Hvidløgsfed
- 6 EL Olivenolie
- Salt
- Peber
Schritt für Schritt durch´s Rezept
- Step 1Bring pastavandet i kog, og salt det godt. Kog pastaen i det, indtil den er al dente.
- Step 2Pil og halver løget, og skær det i tynde halvmåner.
- Step 3Varm 3 spsk. olivenolie på en pande, og svits løgringene og det pillede hvidløgsfed.
- Step 4Når løgene er gennemsigtige, kommes cherrytomaterne på panden, og de sauteres. Når tomaterne er bløde, er det tid til at tilsætte de drænede oliven. Tilsæt en skefuld pastavand, og lad det reducere.
- Step 5Når pastaen er næsten al dente, kommes nudlerne i gryden, blandes godt med saucen, og man venter, til spaghettien er helt færdigkogt. Tag den af varmen. Vend nu basilikumbladene i.
- Step 6Fordel spaghettien på 4 tallerkener, og læg en burratakugle på hver tallerken. Dryp med lidt olivenolie, krydr med kværnet sort peber, og pynt med basilikumblade.
Do you like the recipe?
Er spaghetti burrata alligevel ikke den rigtige opskrift for dig? Hvad så med carbonara?
Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment