- Antipasti
- Bella Italia
- Dessert
- Drikkevarer
- Hovedretter
- Italienske yndlingsopskrifter
- Pasta
- Pizza
- Tilbehør og salat
- Tips og viden
- Unkategorisiert
Pappardelle – opskrift med salsiccia
Pappardelle - den ekstra brede tagliatelle - i en smagfuld tomatsauce med krydret salsiccia. En mættende, men let opskrift på en pastaret.

Table of contents
Pappardelle – den ekstra brede tagliatelle – i en smagfuld tomatsauce. En smagfuld, men let pastaret.
Ingredienser
- 400 g Pappardelle
- 300 g Salsiccia
- 200 g Kirsebærtomater
- 1 Pagt Basilikum, , lille
- 1 Hvidløgsfed
- 100 ml Hvidvin, , tør
- 50 ml Olivenolie
- 50 g Parmesanost
- Salt
- Peber
Schritt für Schritt durch´s Rezept
- Step 1Salt pastavandet, og bring det i kog.
- Step 2Skær salsicciaen i skiver, og steg den i 3 spsk. olivenolie på en pande. Efter ca. 5 minutter tilsættes det pillede, hele hvidløgsfed og tomaterne. Efter yderligere 3 minutter spædes der til med hvidvinen. Kom lidt basilikum på panden.
- Step 3Så snart vinen er kogt væk, og tomaterne er blevet bløde, moser du dem lidt med bagsiden af en suppeske.
- Step 4Læg nu pappardellen i gryden.
- Step 5Skru ned for varmen i salsiccia-panden, og tilsæt en halv slev pastavand. Smag til med salt og peber.
- Step 6Lad pastaen være lidt hårdere end al dente, og bland den med saucen i gryden. Kog pastaen færdig i saucen.
- Step 7Server derefter pastaen på en dyb tallerken, tilsæt et dryp olivenolie, lidt revet parmesanost, groftkværnet sort peber og et par basilikumblade.
Do you like the recipe?
PS: Er pappardelle, den italienske tagliatelle, med salsiccia ikke den rigtige opskrift for dig? Hvad så med salsicca-risotto?
Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment