- Antipasti
- Bella Italia
- Dessert
- Drikkevarer
- Hovedretter
- Italienske yndlingsopskrifter
- Pasta
- Pizza
- Tilbehør og salat
- Tips og viden
- Unkategorisiert
Salsiccia-opskrift på velsmagende risotto
Cremet, glat risotto møder velsmagende salsiccia i denne opskrift. En velsmagende fornøjelse og lækker soulfood til koldere dage.

Table of contents
Cremet risotto møder velsmagende salsiccia. En lækker italiensk ret til koldere dage.
Ingredienser
- 3 Salsiccia-pølser
- 3 EL Olivenolie
- 1 Hvidløgsfed
- 1 lille løg
- 350 g Carnaroli-ris
- 100 ml Hvidvin, , tør
- 500 ml Okse- eller grøntsagsbouillon , , varm
- 1 Pagt fladbladet persille, , lille
- 100 g Parmesanost
- 40 g Smør
- Salt
- Peber
Schritt für Schritt durch´s Rezept
- Step 1Fjern pølsekødet fra skindet. Steg det på en pande sammen med et pillet fed hvidløg i 1 spsk. olivenolie, indtil det er sprødt. Læg det derefter til side.
- Step 2Skær løget i fine tern, og steg det i 2 spsk. olivenolie i en stor gryde. Når løgene er gennemsigtige, tilsættes risene, og de steges i 1 minut. Kog derefter af med hvidvinen.
- Step 3Tilsæt nu salsiccia til gryden, og bland det hele godt. Hæld nu gradvist bouillonen i risottoen, øse for øse. Rør meget ofte, så intet brænder på i bunden.
- Step 4Smag risottoen til med salt og peber.
- Step 5Hak persillen, og riv parmesanen. Gem lidt parmesan og persille til pynt. Rør begge dele i sammen med smørret, lige inden kogetiden er slut, dvs. når riskornene næsten er kogte.
- Step 6Anret på tallerkener. Krydr med groftkværnet peber, og drys med parmesan. Pynt med persille.
Do you like the recipe?
Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment